wereldvredesvlamnijmegen

Bestuur & Werkgroep van stichting
'Werkgroep WereldVredesVlam Nijmegen'

Stichting Werkgroep WereldVredesVlam Nijmegen kent een driekoppig bestuur en werkgroepleden die gezamenlijk de activiteiten van de stichting vormgeven. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Henk Smaling, voorzitter

Als trouwambtenaar en ritueelbegeleider in Nijmegen ontmoet ik dagelijks mensen die ik mag begeleiden bij ‘overgangsmomenten’ in hun leven. Daarbij willen ze vaak licht van een kaars een symbolische rol laten vervullen. Dat licht associëren ze liever niet met kerkelijke tradities. Dan is er de WereldVredesVlam. Het symbool voor vrijheid en vrede voor alle mensen, ongeacht hun levensovertuiging of religie.

Sinds augustus 2013 ben ik voorzitter van de WereldVredesVlam. Ik ben blij en dankbaar dat ik het verhaal van Vrede door mag geven. Aan u, mijn kinderen en kleinkinderen. Namasté!

 

Dorien Dubbers, penningmeester

 

Het thema vrede spreek mij aan. We zijn hier op aarde om te leren ons volle potentieel ruimte te geven en dat gebeurt uiteindelijk in liefde. De vlam als symbool voor die innerlijke kwaliteit in ons, onze ziel, spreekt mij aan, daar herkennen wij ons in.
De wereldvredesvlam is een monument waar we trots op en blij mee mogen zijn. Een plek om even bij stil te staan, naar binnen toe te kunnen. Een moment van rust, van verbinding.
Sinds augustus 2014 vervul ik de functie van penningmeester van de stichting. In 2012 ben ik in Nijmegen gaan wonen en sinds kort in Heteren. Vlakbij Nijmegen. 

 

 

 

Vacant, secretaris

vacantOp dit moment is er een vraag naar een secretaris die actief meedenkt en doet om dit mooie initiatief verder vorm te geven. Voelt u zin om mee te doen en denken neem dan contact met ons op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.7 495 13