wereldvredesvlamnijmegen

Bestuur & Werkgroep van stichting
'Werkgroep WereldVredesVlam Nijmegen'

Stichting Werkgroep WereldVredesVlam Nijmegen kent een bestuur en werkgroepleden die gezamenlijk de activiteiten van de stichting vormgeven. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

 

 

Dorien Dubbers, Voorzitter, penningmeester

 

Het thema vrede spreek mij aan. We zijn hier op aarde om te leren ons volle potentieel ruimte te geven en dat gebeurt uiteindelijk in liefde. De vlam als symbool voor die innerlijke kwaliteit in ons, onze ziel, spreekt mij aan, daar herkennen wij ons in.
De wereldvredesvlam is een monument waar we trots op en blij mee mogen zijn. Een plek om even bij stil te staan, naar binnen toe te kunnen. Een moment van rust, van verbinding.
Sinds augustus 2014 vervul ik de functie van penningmeester van de stichting. In 2017 ben ik ook de voorzitter van de wereldvredesvlam geworden. Deze plek in Nijmegen wil ik nog meer op de kaart zetten. Het is er mooi en zo dicht bij de kern van deze mooie stad Nijmegen. 

 

 

 

 

Vacant, secretaris

vacantOp dit moment is er een vraag naar een secretaris die actief meedenkt en doet om dit mooie initiatief verder vorm te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anita van Kempen, werkgroeplid

Anita heeft jarenlang bij de gemeente gewerkt als communicatiemedewerkster. Tegenwoordig is zoveel afhankelijk van een juiste communicatie, en we willen graag wat overbrengen. Wij zijn erg blij met haar bijdrage in dit team.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacant, meer werkgroep leden. 

Heeft u zin om ons te ondersteunen op vrijwillige basis, gewoon omdat wereldvrede invacant ieders hart leeft.

Neem dan contact met ons op. Dit kan ook zijn voor een enkele taak, als u een specifiek talent heeft. Bel met  de voorzitter 0625058880